Ultralyd (cavitation)​

​Slip af med genstridigt fedt helt uden kirurgi

Mange oplever, at selvom de gør alt det rigtige, vil noget fedt bare ikke forsvinde, og det kan være enormt frustrerende. Hvis man spiser sundt og dyrker meget motion, men ikke kan slippe af med det uønskede fedt, kan man vælge at få en Ultrlyd hvorved man kan opnå det sunde udseende, som passer til ens livsstil.

Behandlingen her er altså til dig, som i forvejen gør alt det rigtige, men har enkelte problemområder, du har brug for hjælp til at få styr på. Helt uden kirurgi og drastiske metoder kan du eksempelvis få dansehåndtagene (flankerne) væk, så din krop ser symmetrisk og endnu mere skøn ud. Ved hjælp af denne behandling kan du altså få et sundt og slankt udseende, som passer til dig og ser helt naturligt ud.

Charlotte Dalholm Døssing

Har været over og få forskellige behandlinger hos Himalaya salt det har været rigtig godt😉. Super betjening i tlf og rigtig imødekommende fra man kommer ind... kan klart anbefale dette sted.. tusinde tak for dejlig og god behandling Elena ses igen.

Vesna Krivokapic

Mit absolut yndlingssted at komme og blive forkælet, og jeg kan kun give dem varmeste anbefalinger😊 Rynkereduktion af højeste kvalitet & faglighed-- ultralyd photon og biolight anti-age behandlinger👌

Didde Alexandra Skjershede

Effektiv og god behandling og super sød og kompetent behandler. Jeg vil på det varmeste anbefale Himalaya Salt Terapi.

Yanko Yankov

Meget afslappende sted at være. Jeg har ingen underliggende lidelser, men jeg har prøvet saltterapi, og ved mit første besøg følte jeg mig meget energisk efter. Mine positive vibrationer var næste niveau. Jeg anbefaler at prøve saltgrotterne, selvom du ikke har problemer.

​Skriv til Himalaya Salt Terapi

Kontakt os og hør mere om vores behandlinger.

Vi besvarer henvendelser hurtigst muligt.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Himalaya Salt Terapi

Vores mål er at sikre os, at du forlader klinikken med netop det ønskede resultat og at du altid vil føle dig som en bedre udgave af dig selv.

Kontakt os

Himalaya Salt Terapi

Lyngbyvej 11, dør 110
​2100 København Ø

Klik her for rutevejledning

Telefon: 52 61 48 47

E-mail: himalaya-salt@outlook.dk

mp_rgb_notm_logo+type horisontal blue

726726​