Prøv maya massage og forkæl dig selv

Er din krop træt og stresset?

Har du nogensinde spekuleret på, hvordan det ville føles at slippe for dagligdagens spændinger og genopfriske din energi? Vi specialiserer os i Maya Massage, en gammel teknik, der er kendt for at genoprette balance i kroppen og fremme naturlig heling. Ved hjælp af specielle teknikker fokuserer Maya Massage på at løsne musklerne og øge blodgennemstrømningen, hvilket fører til en dyb følelse af velvære og afslapning. Derudover tilbyder vi også livmodermassage, som er fantastisk til at forbedre kvinders sundhed og velvære. Føl dig som et nyt menneske med vores holistiske tilgang til velvære, og lad os hjælpe dig med at genfinde din indre ro.

Fordelene ved maya massage services

Maya Massage er ikke kun afslappende, men også utrolig gavnlig for din generelle sundhed. Livmodermassage er en ikke-invasiv, ekstern massage, der genopfører indre organer, der har skiftet og begrænset strømmen af blod, lymfe, nerveimpulser. Dette arbejde lindrer effektivt fordøjelsesproblemer og er bedst kendt for at behandle kvinders reproduktive sundhedsmæssige problemer ved at rette en prolaps, faldt eller vippet livmoder

Derudover forstår vi, at kunder kan have bekymringer. Vi imødekommer dette ved at tilbyde skræddersyede behandlinger baseret på dine specifikke behov. Uanset om du søger lindring fra kroniske smerter, eller bare ønsker at forkæle dig selv, er vores kompetente massører klar til at hjælpe. Vi benytter kun de fineste naturlige produkter, og vores behandlinger er både skånsomme og effektive. Vores fokus på kundetilfredshed og ekspertise inden for massagebranchen sikrer, at du får den bedst mulige oplevelse.

Book din maya massage nu og føl forskellen

Tøv ikke længere. Det er tid til at investere i dit velvære med en Maya Massage. Kontakt os for et uforpligtende tilbud og tag det første skridt mod en mere afbalanceret og sundere livsstil. Vi ser frem til at hjælpe dig.

Pris: 649 kr.

Charlotte Dalholm Døssing

Har været over og få forskellige behandlinger hos Himalaya salt det har været rigtig godt😉. Super betjening i tlf og rigtig imødekommende fra man kommer ind... kan klart anbefale dette sted.. tusinde tak for dejlig og god behandling Elena ses igen.

Vesna Krivokapic

Mit absolut yndlingssted at komme og blive forkælet, og jeg kan kun give dem varmeste anbefalinger😊 Rynkereduktion af højeste kvalitet & faglighed-- ultralyd photon og biolight anti-age behandlinger👌

Didde Alexandra Skjershede

Effektiv og god behandling og super sød og kompetent behandler. Jeg vil på det varmeste anbefale Himalaya Salt Terapi.

Yanko Yankov

Meget afslappende sted at være. Jeg har ingen underliggende lidelser, men jeg har prøvet saltterapi, og ved mit første besøg følte jeg mig meget energisk efter. Mine positive vibrationer var næste niveau. Jeg anbefaler at prøve saltgrotterne, selvom du ikke har problemer.

​Skriv til Himalaya Salt Terapi

Kontakt os og hør mere om vores behandlinger.

Vi besvarer henvendelser hurtigst muligt.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Himalaya Salt Terapi

Vores mål er at sikre os, at du forlader klinikken med netop det ønskede resultat og at du altid vil føle dig som en bedre udgave af dig selv.

Kontakt os

Himalaya Salt Terapi

Lyngbyvej 11, dør 110
​2100 København Ø

Klik her for rutevejledning

Telefon: 52 61 48 47

E-mail: himalaya-salt@outlook.dk

mp_rgb_notm_logo+type horisontal blue

726726​