Oplev en helbredende effekt i vores saltrum

Er du klar til en forvandling?

Er du træt af den konstante stress og jag i dagligdagen? Mange mennesker søger efter en måde at genoprette deres indre balance og forbedre deres velvære. Her er løsningen: et ophold i et saltrum. Saltrumsterapi er en holistisk tilgang, der benytter sig af naturlig salt til at skabe et afslappende og helbredende miljø. De mikroskopiske salt-partikler, du indånder, hjælper med at rense luftvejene og forbedre huden. Vores tilbyder en autentisk oplevelse, som fremmer ro, afslapning og sundhed. Uanset om du søger lindring fra kroniske lidelser eller blot ønsker et frirum fra hverdagens stress, er vores saltrum et ideelt valg.

Slip for spændinger og stress med vores saltrum

Med fokus på velvære og selvpleje tilbyder vores faciliteter et unikt og beroligende miljø, som inkluderer saltrumsterapi. Men hvorfor skulle du vælge netop os? Vores erfarne massører kombinerer saltrumsterapi med en række massageteknikker for at skabe en skræddersyet oplevelse, der adresserer dine specifikke behov. Om det er dybdegående massage til blidere teknikker, vil vores fagfolk arbejde sammen med dig for at opnå de resultater du søger.

Ved at kombinere de helbredende egenskaber ved salt med fordelene ved massage, hjælper vi dig med at slippe af med spændinger og stress. Vores saltrum er designet til at efterligne et naturligt saltmiljø, hvilket bidrager til at øge dit immunforsvar, forbedre din åndedrætsfunktion og fremme en generel følelse af velvære.

 

book din oplevelse nu!

forkæl dig selv med en fornyende oplevelse i vores saltrum. Vores dedikerede team er klar til at guide dig på din rejse mod velvære. Kontakt os for et uforpligtende tilbud og lad os hjælpe dig med at finde den perfekte behandling til netop dine behov.

​Til voksen 45 min

Pris: 299 kr

Til børn 20 min

Pris : 149 kr

Charlotte Dalholm Døssing

Har været over og få forskellige behandlinger hos Himalaya salt det har været rigtig godt😉. Super betjening i tlf og rigtig imødekommende fra man kommer ind... kan klart anbefale dette sted.. tusinde tak for dejlig og god behandling Elena ses igen.

Vesna Krivokapic

Mit absolut yndlingssted at komme og blive forkælet, og jeg kan kun give dem varmeste anbefalinger😊 Rynkereduktion af højeste kvalitet & faglighed-- ultralyd photon og biolight anti-age behandlinger👌

Didde Alexandra Skjershede

Effektiv og god behandling og super sød og kompetent behandler. Jeg vil på det varmeste anbefale Himalaya Salt Terapi.

Yanko Yankov

Meget afslappende sted at være. Jeg har ingen underliggende lidelser, men jeg har prøvet saltterapi, og ved mit første besøg følte jeg mig meget energisk efter. Mine positive vibrationer var næste niveau. Jeg anbefaler at prøve saltgrotterne, selvom du ikke har problemer.

​Skriv til Himalaya Salt Terapi

Kontakt os og hør mere om vores behandlinger.

Vi besvarer henvendelser hurtigst muligt.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Himalaya Salt Terapi

Vores mål er at sikre os, at du forlader klinikken med netop det ønskede resultat og at du altid vil føle dig som en bedre udgave af dig selv.

Kontakt os

Himalaya Salt Terapi

Lyngbyvej 11, dør 110
​2100 København Ø

Klik her for rutevejledning

Telefon: 52 61 48 47

E-mail: himalaya-salt@outlook.dk

mp_rgb_notm_logo+type horisontal blue

726726​