Saltterapi​

​A holistic way to improving your health.

Hvad er saltterapi (Halotherapy)?

Saltterapi også kaldet( haloterapi), er en holistisk metode der reproducerer det naturlig mikroklima i en saltgrotte. De tørre saltpartikler i rummet spiller en vigtig rolle i lindringen af sundhedsmæssige problemer og bruges til mennesker med åndedræt og hudproblemer.

Hvordan virker det?

Man sidder 45 min. I saltrummet og indånder de fine saltpartikler som transporteres til de mindste bronkier, luftvejskanalen i lungerne og til andre dele af luftvejene såsom bihuler o næsehulrum. Saltpartiklerne fungerer som et antibakterielt middel der opløser bakterier og forurenende stoffer som er placeret i luftvejene. Disse hostes enten op eller udvises under de metaboliske processer via blodbanen. behandlingen reducerer også betændelse i lungerne, forbedre lungefunktionen, udtynder slimopbygning og åbner vejrtrækningskanaler.

Hvilke lidelser kan behandles og hvad er fordelene ved saltterapi?

Saltterapi (Haloterapi) er både for voksne, børn atleter og dyr. Fordelene ved saltterapi er at det er naturligt, sikkert og har ingen bivirkninger. Haloterapi er meget gavnlig for den generelle wellness ved at fjerne toksiciteten fra åndedrætssystemet, forbedre hudens funktion og udseende samt styrke immunforsvaret.

kronisk bronkitis, astma, allergener, eksem, akne, stress, høfeber, ørebetændelse, åndenød, tæthed i brystet, bihulebetændelse, luftvejsinfektioner, lungebetændelse efter akut stadie, rygerhoste, hoste med tyktflydende slim, hyppige akutte lidelser i luftvejene, hævelse og betændelse, udslæt, rosacea, ældning af huden, åndedrætsallergi over for industrielle og husholdningsforurenende stoffer, rhinitis, betændelse i mandler, m.m.

Hvor mange sessioner anbefales der?

For mennesker med forkølelse, influenzasymptomer, øreinfektioner eller andre midlertidige åndedrætsbesvær kan 1-8 sessioner være meget effektive. Ved kroniske åndedræt og dermatologiske tilstande, såsom astma, bronkitis, bihulebetændelse, allergier, psoriasis osv. Anbefales det kraftigt at gennemføre 12-20 sessioner i en så kort periode som muligt. Saltrumsbehandlingen er mest effektiv 1-2 gange i ugen eller oftere. Det anbefales at gentage terapien 1-3 gange om året for at opretholde de positive resultater. Til rekreative, afslappende og stressaflastende formål kan man tage så mange sessioner som ønsket.

Hvilke resultater kan der forventes?

Tusinder af mennesker er blevet behandlet i naturlige saltgrotter siden begyndelsen af 1900. lande som Canada, Rusland, Ungarn, Rumænien, Polen, Østrig og Tyskland. I Danmark er man gået i gang med et pilotprojekt på Ålborg universitet. Undersøgelser der er blevet foretaget viser at, efter en række behandlinger som er afsluttet inden for forskrevet tid (2 gange i ugen) er vejrtrækning, mindre anstrengte symptomer som nysen hoste og åndenød blev forbedret og det medicinske forbrug blev nedsat markant.

Hvorfor er det godt at indånde salt?

Salt har den naturlige evne til at afbalancere den positive ladning i vores kroppe, Ved at binde de overdrevne positive ioner med saltets negative ioner. Saltets neutraliserende kræfter afbryder positive ladede og skadelige elektromagnetiske vibrationer i vores miljø såvel som vores krop. Saltterapi har derfor de-stressende og afslappende effekter.

Er saltterapi sikkert for børn?

Saltterapi er ikke kun sikkert for børn den anbefales stærkt. Det er en 100% medikamentfri og behagelig behandling uden bivirkninger eller potentielle sundhedsfare. Behandlingen er velegnet til børn i alle aldre, så små som 1 mdr. gammel. Børn reagerer faktisk på behandlingen hurtigere end voksne

Hvad skal jeg have på i sessioner?

Det kræver ikke noget særligt tøj. Saltet vil ikke skade tøjet og man kan bære det man føler sig tilpas i. man kan få udleveret skoomslag eller selv have rene strømper med. Til børn anmoder vi om at de kommer i rent tøj der er fri for snavs og mudder og rene strømper da skoomslaget kan være for store til deres fødder så de kan lege frit.

​​

*Saltterapi (haloterapi) er en alternativ behandlingsform og er ikke en erstatning for igangværende behandling, diagnosticering eller medicinering. Vi henviser til at, Kontakte egen praktiserende læge ved sundhedsmæssige problemer.

Min historie

Først i 2017 blev jeg introduceret for Saltterapi, efter at have mistede håbet om alle slags form for terapi muligheder for min søn Alexandar, som daværende tidspunkt var kun 5 år gammelt. Han var meget ung af sin alder og led ekstrem af migræneanfald.

​Han græd, og kunne ikke sove gennem natten på grund af hovedpine - Det var forfærdeligt!

​​

Efter at have besøgt utallige læger og prøvet forskellige form for medicin samt terapi, som ikke gav noget form for effekt.

​Begyndte vi at miste håbet om at han nogen siden vil får det bedre.

​​

Vi fik anbefalet at prøve Saltterapi.

​Det var noget, vi aldrig havde hørt om før, men vi var villige til at give det et forsøg.

​Vi var på ferie i Grækenland og besøgte saltgrotte i nogle sessioner.

​​

Dette resulteret i at være et mirakel for Alexandar.

​Han begyndte at føles sig mere og mere tilpas. Hvert år indtil nu har vi besøgt Saltrum i forskellige lande. Hans migræne begyndte at fælde ned, og det hjalp ham. Nu hans migræneanfald er så sjældent.

At endelig har jeg fået en glad smilende søn.​

​Det eneste logiske trin var at åbne vores eget saltrum ikke kun for at lade fortsætte behandlingerne, men også at dele denne vidunderlige, holistiske oplevelse med andre som lider af smerte.

Vi har åbnet i 2020 denne Saltterapi behandling med dette har vi haft fornøjelsen af ​​at møde mange mennesker fra forskellige samfundslag, alle søger et afsætningsmulighed for helbredelse, hvile og afslapning som de har opnået igennem Saltterapi hos os.

Vi er så taknemmelige for at kunne dele denne magiske oase med enhver, som nu kan behandles også i København.​

​Certifikat

Charlotte Dalholm Døssing

Har været over og få forskellige behandlinger hos Himalaya salt det har været rigtig godt😉. Super betjening i tlf og rigtig imødekommende fra man kommer ind... kan klart anbefale dette sted.. tusinde tak for dejlig og god behandling Elena ses igen.

Vesna Krivokapic

Mit absolut yndlingssted at komme og blive forkælet, og jeg kan kun give dem varmeste anbefalinger😊 Rynkereduktion af højeste kvalitet & faglighed-- ultralyd photon og biolight anti-age behandlinger👌

Didde Alexandra Skjershede

Effektiv og god behandling og super sød og kompetent behandler. Jeg vil på det varmeste anbefale Himalaya Salt Terapi.

Yanko Yankov

Meget afslappende sted at være. Jeg har ingen underliggende lidelser, men jeg har prøvet saltterapi, og ved mit første besøg følte jeg mig meget energisk efter. Mine positive vibrationer var næste niveau. Jeg anbefaler at prøve saltgrotterne, selvom du ikke har problemer.

​Skriv til Himalaya Salt Terapi

Kontakt os og hør mere om vores behandlinger.

Vi besvarer henvendelser hurtigst muligt.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Himalaya Salt Terapi

Vores mål er at sikre os, at du forlader klinikken med netop det ønskede resultat og at du altid vil føle dig som en bedre udgave af dig selv.

Kontakt os

Himalaya Salt Terapi

Lyngbyvej 11, dør 110
​2100 København Ø

Klik her for rutevejledning

Telefon: 52 61 48 47

E-mail: himalaya-salt@outlook.dk

mp_rgb_notm_logo+type horisontal blue

726726​