Maderoterapi

Maderoterapia eller træterapi er en holistisk massageteknik med specielt designet træelementer (rullestifter), der findes i forskellige størrelser og former. Hvert træelement har en bestemt anvendelse til et bestemt område af kroppen.

​​

Maderoterapia afbalancerer energi og reducerer stress, men brugen af denne terapi har også spredt sig til æstetiske formål, da den kan bruges til at fastholde og konturere kroppen, eliminere lokalt fedt og bekæmpe cellulite.

Hvorfor Maderoterapia?

100% naturlig, ikke-invasiv metode, fri for kontraindikationer

​Træinstrumenter med anvendelse af tilstrækkeligt tryk forstærker nedbrydningen af fedt og fibrose cellulite, derfor kan det fjernes naturligt med andre toksiner. Med laser- eller ultralydcellulitreduktion eller fedtsugning fokuserer vi kun på problemet uden at eliminere dets årsag. Hvis vi bare fjerner fedt, ændrede vi ikke noget i vores kropsfunktion. Med træterapi er anderledes. Maderoterapia stimulerer blodcirkulationen og lymfedrenering, fremskynder stofskiftet, derfor påvirker dens virkning længere end behandlingen i sig selv.

​​

Tilbyder hurtige og synlige resultater

​Træterapi giver hurtige og synlige resultater i kroppens formning, tomme / cm-tab og reduktion af cellulite-udseende, hvilket øger tilliden og entusiasmen hos klienterne.

​​

Hvordan det virker?

​Maderoterapias mål er at fjerne det fedt, der samles i forskellige dele af kroppen, såsom hofter, lår og mave. Denne type massage aktiverer mikrosirkulation i det behandlede område og eliminerer vandretention. Det bruges også til at forme og fastholde balderne. Praksis har vist, at anti-cellulite træterapi er meget mere effektiv end traditionel anti-cellulite massage.

Fordele og resultater:

  • ​Naturligt, ikke-invasivt
  • ​Aktiverer lymfesystemet
  • ​Fjerner toksiner fra kroppen
  • ​Fremskynder stofskiftet
  • ​Nedbryder cellulite
  • ​Reducerer størrelsen ("Muffin toppe", "Love håndtag", "Saddlebags" på lår osv.)
  • ​Strammer huden

Charlotte Dalholm Døssing

Har været over og få forskellige behandlinger hos Himalaya salt det har været rigtig godt😉. Super betjening i tlf og rigtig imødekommende fra man kommer ind... kan klart anbefale dette sted.. tusinde tak for dejlig og god behandling Elena ses igen.

Vesna Krivokapic

Mit absolut yndlingssted at komme og blive forkælet, og jeg kan kun give dem varmeste anbefalinger😊 Rynkereduktion af højeste kvalitet & faglighed-- ultralyd photon og biolight anti-age behandlinger👌

Didde Alexandra Skjershede

Effektiv og god behandling og super sød og kompetent behandler. Jeg vil på det varmeste anbefale Himalaya Salt Terapi.

Yanko Yankov

Meget afslappende sted at være. Jeg har ingen underliggende lidelser, men jeg har prøvet saltterapi, og ved mit første besøg følte jeg mig meget energisk efter. Mine positive vibrationer var næste niveau. Jeg anbefaler at prøve saltgrotterne, selvom du ikke har problemer.

​Skriv til Himalaya Salt Terapi

Kontakt os og hør mere om vores behandlinger.

Vi besvarer henvendelser hurtigst muligt.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Himalaya Salt Terapi

Vores mål er at sikre os, at du forlader klinikken med netop det ønskede resultat og at du altid vil føle dig som en bedre udgave af dig selv.

Kontakt os

Himalaya Salt Terapi

Lyngbyvej 11, dør 110
​2100 København Ø

Klik her for rutevejledning

Telefon: 52 61 48 47

E-mail: himalaya-salt@outlook.dk

mp_rgb_notm_logo+type horisontal blue

726726​