Saltterapi øger din krops velvære

Lad kroppen opleve saltstenenes positive effekter

Saltterapi er en alternativ, naturlig og holistisk metode, hvor kroppen opnår en healende fornemmelse og følelse, så den kan opleve dyb balance og ro.

Materialet har en positiv indflydelse på kroppens forskellige mekanismer, da de unikke saltsten bidrager til at skabe balance i kroppen ved at reducere eller helt eliminere ting som dybe spændinger, inflammationer og søvnproblemer, så du kan opbygge et solidt energifelt, stærke meridianer og stabilt centralnervesystem.

Der findes mange forskellige fordele ved at afprøve den saltterapeutiske metode, som du kan afprøve i et saltrum ved os - Himalaya Salt Terapi. Vi befinder os i København Ø, og vi har kunder fra hele området, inklusiv Nørrebro og Østerbro.

Selve metoden kaldes også haloterapi, og den giver fordele som:​

  • Forbedring af åndedrætssystemet
  • ​Forbedring af hudens funktioner
  • Forbedring af sundhedsmæssige udfordringer såsom lindring af forkølelse, kronisk bronkitis, astma, allergener, eksem, akne, stress, udslæt, rosacea, osv.
  • Forbedring af andre hverdagsudfordringer som søvnapnø, snorke, høfeber og uro

Forkæl dig selv med saltstensmassage

Saltterapi som alternativ behandlingsform har eksisteret i mange år. Det siges, at praktiseringen af lindringsmetoden har været praktiseret siden det antikke Grækenland.

På trods af at behandlere, der udfører saltterapi, findes i begrænsede mængder i Danmark, så er der i de østeuropæiske lande gjort en dyd ud af at forske på den indvirkning og indflydelse, som selve behandlingsmetoden har på menneskets både fysiske og psykiske krop.

Forkæl dig selv med helende, sanselig og dybdegående behandling, der anvender håndskårne saltsten fra Himalaya til massage. Det giver en unik form for ro, velbehag og afslapning, når det fine materiale møder kroppen.

Den lækre kombination mellem salt, sten og massage giver følelsen af en luksuriøs, eksklusiv og simpel wellness-behandling i verdensklasse.

Kontakt os for at booke en tid til saltterapi

Kontakt os for at høre, hvordan vi kan hjælpe dig, så du kan blive en del af de remineraliserende behandlinger, hvor professionalisme, effektivitet og kvalitet er i absolut højsædet.

Du kan fange os på bådetelefon og e-mail, hvor vi står klar til at svare på dine spørgsmål og booke dig ind.​

Charlotte Dalholm Døssing

Har været over og få forskellige behandlinger hos Himalaya salt det har været rigtig godt😉. Super betjening i tlf og rigtig imødekommende fra man kommer ind... kan klart anbefale dette sted.. tusinde tak for dejlig og god behandling Elena ses igen.

Vesna Krivokapic

Mit absolut yndlingssted at komme og blive forkælet, og jeg kan kun give dem varmeste anbefalinger😊 Rynkereduktion af højeste kvalitet & faglighed-- ultralyd photon og biolight anti-age behandlinger👌

Didde Alexandra Skjershede

Effektiv og god behandling og super sød og kompetent behandler. Jeg vil på det varmeste anbefale Himalaya Salt Terapi.

Yanko Yankov

Meget afslappende sted at være. Jeg har ingen underliggende lidelser, men jeg har prøvet saltterapi, og ved mit første besøg følte jeg mig meget energisk efter. Mine positive vibrationer var næste niveau. Jeg anbefaler at prøve saltgrotterne, selvom du ikke har problemer.

​Skriv til Himalaya Salt Terapi

Kontakt os og hør mere om vores behandlinger.

Vi besvarer henvendelser hurtigst muligt.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Himalaya Salt Terapi

Vores mål er at sikre os, at du forlader klinikken med netop det ønskede resultat og at du altid vil føle dig som en bedre udgave af dig selv.

Kontakt os

Himalaya Salt Terapi

Lyngbyvej 11, dør 110
​2100 København Ø

Klik her for rutevejledning

Telefon: 52 61 48 47

E-mail: himalaya-salt@outlook.dk

mp_rgb_notm_logo+type horisontal blue

726726​